Vad vi kan bäst

Surrounded by smart, passionate people and with the best tools and approaches at your disposal, you’ll take giant leaps toward creating a business, becoming a founder and connecting.

FÖRSÄLJNING

Vi har arbetat med försäljning sedan 2010. Vi kan hantera försäljningen till nya och befintliga kunder, B2C samt B2B. Med några av marknadens mest engagerade säljare som ständigt strävar efter att utvecklas kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en effektiv och behovsanpassad försäljning!

KUNDSERVICE

Vi är flexibla och lever efter en struktur med snabba svarsfrekvenser där vi anpassar våra system och servicenivåer utifrån era önskemål. Vår främsta styrka är kundservice som ligger nära försäljning med fokus på merförsäljning på utgående samtal och ”anti churn”. Vi kan även erbjuda kundtjänst-lösningar som B2C och B2B.

KVALITETSSÄKRING

Vårt fokus på kvalitet är unikt i branschen. Vi har sedan starten 2010 arbetat aktivt med att stärka och trygga våra uppdragsgivares anseende samt varumärke på ett ansvarsfullt sätt.
Vi har etablerat en dedikerad kvalitetsavdelning som kontinuerligt säkerställer kvaliteten på våra telefonsamtal, så att de utförs på ett professionellt sätt i enlighet med branschens etiska riktlinjer.

Vill du jobba med oss?

KONTAKTA OSS